thomas front tl TOP 7

 

Oprindeligt er jeg uddannet som komponist, film- komponist og music editor og ernærede mig som sådan i årene 1998 - 2004. Jeg arbejdede på omkring 40 større og mindre projekter bl.a på "Jeg er Dina", "Strings", "Den eneste ene", "Olsenbanden Junior" og flere udenlandske projekter.

I 2000 udviklede jeg et apparat, som nu bruges af de største filmkomponister/ filmmusik-dirigenter i verden. Apparatet bruges af dirigenten under indspilning af musik til film og er bl.a. brugt på "Star Wars", "The Matrix" trilogien, de sidste 6 James Bond film, Ringenes Herre, Harry Potter og hundredevis af andre film.

ProCue 1m1 401

 

 

Jeg har i de sidste 23 år arbejdet med per- sonlige udvikling på mange forskellige måder. NLP coaching, Timeline terapi,  Bodynamic terapi (krops-terapi), meditation og yoga. Da jeg i 2004 begyndte jeg at arbejde med processen Compassionate Communication, besluttede jeg kort efter at stoppe mit virke i filmbranchen og folde mit liv ud i en anden retning - nemlig der hvor jeg er nu - arbejdet med mennesker på forskellige måder. Jeg har oplevet stor personlig forandring og øget livskvalitet i mit møde med processen Compassionate Communication, som i den grad har bidraget til et mere helt og flydende liv for mig. Jeg har igennem årene lært forskellige meditationsteknikker og har arbejdet med disse løbende. Jeg har god erfaring med positive affirmationer bl.a. inspireret af Louise Hay - jeg helbredte mig selv for astma da jeg var 25 år efter at have haft det i 20 år.